Professors d’anglès

kennedy-co-carl-retrato

Carl Kennedy

 

 

Em dic Carl Kennedy i fa uns 30 anys que visc a Girona amb la meva família. Un temps endarrere vaig formar Kennedy-Co que consisteix en un equip de professors d’anglès nadius i titulats els quals et podem donar solucions als teus problemes de l’anglès i superar el nivell B2.

Sóc el responsable de coordinar i impartir les classes d’anglès de l’empresa Antex S.A, una multinacional amb fàbriques a Brasil i Mèxic. L’equip de professors el formem tres persones: Joe Collins, Michael Watson i jo. També vaig instruir a un professor d’anglès que feia classes a executius i administratius en una empresa del Parc Tecnològic de Girona.

En els últims anys he ampliat el meu ensenyament per universitaris que necessiten superar l’examen B2 i altres nivells. Moltes d’aquestes classes es fan a la nostra masia de Vilanna (Girona), on només es parla anglès.

Quan vaig estar a la Universitat a Londres estudiant la Llicenciatura en “Humanitats”, vaig començar a ensenyar anglès a immigrants que arribaven al Regne Unit. Això va despertar en mi la vocació de professor d’anglès (*TESOL) i vaig transformar la meva afició en la professió.

En aquesta situació en la qual em vaig trobar, necessitava un canvi complet en la meva vida. Per això, una vegada acabada la llicenciatura vaig decidir anar a l’estranger. Fugint del clima gris de Londres, la millor alternativa va ser un país del Mediterrani. Després de viatjar a Grècia, Israel, Itàlia i França, vaig optar per Barcelona, on la meva tia vivia des de feia anys i ensenyava anglès en una escola secundària. La seva experiència em va ajudar moltíssim. Va compartir amb mi els seus coneixements i en poc temps vaig aconseguir treball. Vaig treballar a l’escola Oak House i després a St. Peter’sSchool de professor d’anglès.

Més tard, la meva dona i jo vam decidir anar a viure a un lloc més tranquil que Barcelona i vam marxar a la província de Girona, on vaig obrir una acadèmia d’anglès al poble d’Anglès, sempre amb professors d’anglès nadius i titulats. Allí vam formar la nostra família i és on vivim actualment, a Vilanna.

Mentre teníem l’acadèmia, vaig treballar en dues escoles secundàries de Girona capital: La Salle i Bell-lloc, ensenyant els diferents nivells establerts per la UE; a l’escola Bell-lloc impartia classes a professors i classes de conversa per millorar el seu nivell d’anglès.”

top